25 Ocak 2015 Pazar

DIY çalışmam- part 2

Bunlar da o sıra diğer yaptıklarım:
İyi güzel bu peynir kutusunu süsledim süslemesine ama bu haliyle ne işime yarayacak onu bilemedim. Şahtı şahbaz oldu anlayacağınız.


 
 
 
Bunlar da şu bi milyoncularda satılan mumluklardan. Kolonya şişesine de aynı motifi dekupajlayarak takımladım. Bunlar çok şeker oldu.İş görür ;)

Şaka bir yana yenileme ya da bir şeyler ortaya çıkarmak fazlasıyla hoşuma gider. O sıra kendimi kaptırmıştım evde ne var ne yok elden geçirme planları yapıyordum ki hamile olduğumu öğrendim. Devam etsem bebeğim anne karnında tiner ve boya kokusuyla tanışacaktı. Bu konular hassas konular tabi. Duyarlı anne edasıyla anında bıraktım bu işleri;) Artık pistlere dönsem fena olmayacak .

Dur bir deneyelim DIY çalışması yapabiliyo muyuz? ;)

 Birçok insan gibi pinterestti, Derya Baykal'dı derken DIY çalışmalarına heves ettim. Evet sonunda ben de elimi boyaya buladım. E fena da olmadı. 
Şimdi yaptığım birkaç sanat eserini sizlerle paylaşacağım.
Sıkı durun derim ben :P
Bu gördüğünüz kova bir sinema sonrası elimde kaldı.Eşim, arkadaşım ve ben geç bir saatte hiç de dikkatimi çekmeyen bir filme gitmiştik.Filmi merak etmezsiniz ama ben yine de söyleyeyim: Hobbit. 
Yuhh diyeniniz vardır şimdi ama ne yapayım fantastik filmleri izlerken dikkatim çok dağılıyor. Filmde yediğimiz patllamış mısır kovasından saksı yapma fikrimden dikkatimin nerelere gittiği de gözlemleniyordur apaçık
Neyse konumuza dönelim.Eşimin yan yan bakışlarına aldırmadan bu kovayı eve getirdim. Sonracıma şöyle bir boyadım.
O sıralar dekupaj çalışmaları da çok hoşuma gidiyordu.Kuruyunca da beğendiğim bir peçeteyi kovanın üzerine dekupaj yöntemiyle yapıştırdım.
Sonuç bu. Yaparken saksı diye niyet etmiştim ama saksı için biraz ince kaldı. Ben de yatak odamda aynanın önünde duran ıvır zıvırı toparlama görevini verdim kendilerine. Güzel olmuş ama di mi?

İşte bunlar hep yalnızlıktan !

Merhaba.
Bilmem okunur mu yazdıklarım? Yazmaya alışık benim ruhum. Elim kalem tutalı sırdaşım hep kağıtlar oldu. Bu defa klavye tutsun elimden, belki iki lafın belini kırar bazen neşelenir bazen gamlanırız. Belki ailesinden uzakta, yeni çekirdek ailesine kendini adayan dostlarımız olur, belki de hiçbir ortak noktada buluşamayız da sadece  okuruz birbirimizi...Hasılı ben de aranıza geldim. Bakalım hoş mu geldim? :)
Vira Bismillah...